divendres, 18 de març del 2016

Visita de la Dolors Garcia i Cornellà a quart

Avui divendres dia 18 de març els alumnes de quart hem tingut el plaer de rebre la Dolors Garcia i Cornellà, autora del llibre "Contes d'estar per casa".
Com que ja havíem llegit el seu llibre prèviament, li hem pogut fer diverses preguntes en relació als personatges, als llocs i a les històries que va escollir per relatar els contes. A partir de les nostres preguntes, hem sabut que la Dolors, de ben petita, aprofitava qualsevol moment per fer anotacions i inspirar-se per començar a imaginar històries (avui dia encara escriu els seus llibres seguint aquest mètode). També hem descobert que té més de 60 llibres editats, i que de ben segur seran molt interessants de llegir. Ens ha confessat que no pot escollir un favorit entre tots els seus llibres, ja que tots se'ls estima molt. I ens ha fet pensar que potser, entre tots nosaltres, hi ha algú que en el futur es dedicarà a escriure. Per això, ens ha recomanat que, si mai ens venen idees inspiradores al cap, que les anotem en algun lloc; mai se sap si podrà ser la trama d'un conte. 

Aquí teniu una petita mostra de fotografies perquè us feu una idea de com d'atents i participatius hem estat, fins i tot alguns hem pres anotacions com els periodistes: 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada